•  +389 2 240 00 40
 

Search HP

Ученичка компанија

За време на свеченото одбележување на јубилејниот патронат на присутните гости тимот на Алтер ги промовираше термосите.

 

За освоеното прво место на државен натпревар од областа „Социјално претприемништво“

На 4, 5, и 6 октомври во хотел Радика во Маврово беше одржана работилница за креативно размислување поддржана од Министерството за образование и наука, Бирото за развој на образованието, Фондот за иновации и технолошки развој и УНИЦЕФ.

Тимот Алтер се подготвуваше за презентација на својот проект на останатите ученици од нашето училиштe.

За време на свеченото одбележување на јубилејниот патронат на присутните гости тимот на Алтер ги промовираше термосите.

Go to top
Template by JoomlaShine