•  +389 2 240 00 40
 

Search HP

Натпревари

Нашето учество на Градските смотри, што се одржаа на 28.4.2018г.

На 9.5.2018г. се одржа државниот натпревар ЕМСУЦ каде ученикот Александар Николовски освои прво место под менторство на професорот Дејан Стојчески.

На 11.3.2018г. на факултетот ФИНКИ се одржа регионален натпревар по информатика од областа на програмирање во С++.

На училишниот (општински ) натпревар за учениците од III година

На натпреварот за есеј на тема „Money doesn’t buy happiness’’  

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

 

 
Go to top
Template by JoomlaShine