•  +389 2 240 00 40
 

Search HP

 

 

Започни ја твојата кариера! Периодот на запишување е започнат

 Веќе си сигурен дека СУГС „Владо Тасевски“ е за тебе?

УПИСИ
 

Уписи

Се што треба да знаете, а се однесува на овогодинешните уписи е содржано тука. Во овие 5 минути ќе најдете 50 причини зошто да станете дел од нашиот тим!

СУГС Владо Тасевски - еднаш ученик, засекогаш пријател!


III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

 

 
Go to top
Template by JoomlaShine