СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

СЕРВИСЕРИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

СЕРВИСЕРИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ

Потребни квалификации:
- Завршено
најмалку средно образование;
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција;

- Познавање на англиски јазик (говорење и пишување);

- Познавање на работа со компјутери;

- Познавање на алармни системи, видео надзор и друга безбедносна опрема;
- Возачка дозвола Б категорија.

 

Личен профил:
- Позитивен став
, енергичност, ефикасност и ситематичност ;
- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;
- Професионален однос кон работата;
- Одговорност и способност за организација;

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , или јавете се на 075 297 001 - Сектор за човечки ресурси.

 

Информатика

И учен и стручен

Банер

Огласи за вработување

You are here  : Почетна