СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Државна матура - резултати

Резултатите од екстерните предмети од Државната матура се истакнати на огласна табла на училиштето.

Приговори за истите се доставуваат од 15.07 до 17.07.2014 (до 15.00ч) во просториите на училиштето.

Пријавување за августовскиот испитен рок од 17.07 до 24.07.2014година.

 

 

 

 

Информатика

И учен и стручен

Банер

Огласи за вработување

You are here  :