СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Известување за сесија за вонредни

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

СЛЕДНАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

29 МАРТ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

 

Информатика

И учен и стручен

Банер

Огласи за вработување

You are here  : Почетна Испитни сесии