СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Рок на пријавување на испити

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

ИСПИТИТЕ ЗА СЛЕДНАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ

МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ДО

11 МАРТ 2019год.(ПОНЕДЕЛНИК)

 

Неточно, нечитко, делумно потполнети и

пријави без соодветна уплатница за испит

нема да се примаат.

 

Информатика

И учен и стручен

Банер

Огласи за вработување

You are here  : Почетна Испитни сесии