СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

„ЕУ за ТЕБЕ“

Нашето училиште беше дел од доделувањето благодарници од евроамбасадорот Самуел Жбогар на учениците и директорите од неколку скопски средни училишта кои учествуваа во новогодишната програма на „ЕУ за ТЕБЕ“ во Винтерленд.


 
loader

Информатика

И учен и стручен

Банер

Огласи за вработување

Банер
You are here  : Почетна Активности Посети