СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Настава
Наставни програми PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Среда, 09 Мај 2012 20:28

Наставните програми можете да ги прегледате тука.

*За да можете да ги прегледате, потребно е да имате инсталирано Adobe Reader или било која друга апликација за преглед на .pdf датотеки.

 

 

Последно освежено на Сабота, 04 Февруари 2017 18:39
 
Наставни планови PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Среда, 09 Мај 2012 20:10

Наставните планови можете да ги прегледате тука.

*За да можете да ги прегледате, потребно е да имате инсталирано Adobe Reader или било која друга апликација за преглед на .pdf датотеки.

 

Последно освежено на Сабота, 04 Февруари 2017 18:39
 


Банер
loader

Моментално посетители

Има 2 гости присутни

You are here  : Почетна