•  +389 2 240 00 40
 

Search HP

Започни ја твојата кариера! 


Периодот на запишување е започнат

A Веќе си сигурен дека СУГС „Владо Тасевски“ е за тебе?

Конкурс

Уписи

Целиот конкурс можете да го видите ТУКА

ЦЕЛОСНИОТ КОНКУРС ВИДЕТЕ ГО ТУКА

Комплетниот конкурс можете да го видите ТУКА

Се што треба да знаете, а се однесува на овогодинешните уписи е содржано тука. Во овие 5 минути ќе најдете 50 причини зошто да станете дел од нашиот тим!

СУГС Владо Тасевски - еднаш ученик, засекогаш пријател!


III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

 

 
Go to top
Template by JoomlaShine