СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Вработени
Директор PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Четврток, 07 Февруари 2019 10:43

Александар Сибиновски

 
Наставен Кадар 2017/18 PDF Печати
Вработени - Наставен Кадар 2017/18

Списокот со наставен кадар со соодветни предмети и паралелки во кои предава - може да го погледнете тука.

(за да истиот го прегледате мора да имате инсталирано Adobe Reader или Foxit Reader)

 
Педагошка служба PDF Печати
Вработени

Педагошката служба е значаен сегмент на управните и стручни органи и тела во Училиштето, која ја сочинуваат: училишниот педагог Александра Трајановска Цветановска и училишниот социолог Зоран Ефремов. Конституирана е во 1959 година.

Работата на Педагошко-психолошката служба ги покрива следниве подрачја:

Повеќе...
 
Администрација PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Четврток, 01 Декември 2011 19:34

Страната е во изработка.

Последно освежено на Четврток, 24 Мај 2012 12:21
 


Банер
loader

Моментално посетители

Има 4 гости присутни

You are here  : Почетна