СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Државна матура - резултати

Резултатите од екстерните предмети од Државната матура се истакнати на огласна табла на училиштето.

Приговори за истите се доставуваат од 15.07 до 17.07.2014 (до 15.00ч) во просториите на училиштето.

Пријавување за августовскиот испитен рок од 17.07 до 24.07.2014година.

 

 

 

 
Банер
loader

Моментално посетители

Има 2 гости присутни

You are here  : Почетна Вработени