СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Доделување на дипломи

Се известуваат сите ученици од завршите години, дека доделувањето на Дипломите од учебната 2013/2014 година, ќе се одржи на 12.08.2014г (вторник) во 10.00ч.

 
Банер
loader

Моментално посетители

Има 3 гости присутни

You are here  : Почетна Вработени