СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Наставен Кадар 2017/18 PDF  Array Печати Array
Вработени - Наставен Кадар 2017/18

Списокот со наставен кадар со соодветни предмети и паралелки во кои предава - може да го погледнете тука.

(за да истиот го прегледате мора да имате инсталирано Adobe Reader или Foxit Reader)

 
Банер
loader

Моментално посетители

Има 5 гости присутни

You are here  : Почетна Вработени