СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Педагошка служба
Педагошка служба
Вработени

Педагошката служба е значаен сегмент на управните и стручни органи и тела во Училиштето, која ја сочинуваат: училишниот педагог Александра Трајановска Цветановска и училишниот социолог Зоран Ефремов. Конституирана е во 1959 година.

Работата на Педагошко-психолошката служба ги покрива следниве подрачја:

Повеќе...
 


Банер
loader

Моментално посетители

Има 3 гости присутни

You are here  : Почетна Вработени