СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

СУГС „Владо Тасевски“ - Скопје
Покана за патронат 2018 PDF Печати Е-пошта

 
„Марш на живите“ PDF Печати Е-пошта

Пред Музејот на Град Скопје на 12.март 2018 год. тргна поворката симболично наречена Марш на живите, во спомен на депортираните македонски Евреи пред 75 години. Учествуваа наши ученици организирани од социологот Зоран Ефремов.

 
Посета на пумпна станица Припор PDF Печати Е-пошта

Посета на пумпна станица Припор со ученици од 3-7 клас од машинска струка (14.3.2018 г.)

 
Практична настава во погоните на Макстил PDF Печати Е-пошта

Практична настава во погоните на Макстил со ученици од 3-8 клас од машинска струка (23.2.2018 г.)

 
Завршни сметки за 2017 година PDF Печати Е-пошта

Завршни сметки


Во согласност со член 3 од Законот за изменување и дополнување за законот за сметководство


за буџетите и буџетските корисници службен весник бр.170 од 27.11.2017година ги објавуваме завршните сметки за 2017година.

 

Завршна сметка 603 за 2018 година

BPR_603

SPD_603

DE_603

BS_603

Завршна сметка 787 за 2018 година

BPR_787

SPD_787

DE_787

BS_787

Завршна сметка 903 за 2018 година

BPR_903

SPD_903

DE_903

BS_903

 
Одржан општински натпревар на електротехнички, машински и сообраќајни училишта PDF Печати Е-пошта

Кон крајот на месец февруари и почетокот на месец март во училиштето се одржаа општински натпревари за учениците од електротехничка, машинска и сообраќајна струка. Првопласираните ученици ќе продолжат на Регионални натпревари.

 


Страница 6 од 27
Банер
loader

Моментално посетители

Има 12 гости присутни

You are here  :
Joomla extensions by Siteground Hosting