„ЕУ за ТЕБЕ“ Печати

Нашето училиште беше дел од доделувањето благодарници од евроамбасадорот Самуел Жбогар на учениците и директорите од неколку скопски средни училишта кои учествуваа во новогодишната програма на „ЕУ за ТЕБЕ“ во Винтерленд.